CURRY MASALA

CURRY MASALA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Curry Masala. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 19:13 Wat anders dan ik had voorgesteld van de Indian tapas, en had iets meer mogen zijn... maar wel erg lekker!
19 jun 2022 om 19:08 Garnalen waren echt lekker, maar €26,00 voor 6 garnalen in een bak saus en 2 stukken brood is niet wat ik verwachten. Erg duur voor weinig.
1 jun 2022 om 23:21 Mag iets pittiger en iets meer zijn. Maar was wel goed verzorgd. Fijn dat u ook bezorgt aan het treinstation voor passerende reizigers.
27 mei 2022 om 12:23 Wat een tegenvaller. Had de Lam tikka masala, kreeg zeker de helft minder dan je in het begin kreeg. De saus was lekker. Vlees zat vol spieren en grote stukken bot, rijst was waterig en smaakloos. Ook zat er een haar in de Mixed Pickle. Nooit meer.
11 mei 2022 om 20:54 Het vlees was erg mals. Wel vond ik de curry-saus Tikka Masala te dun/waterig. Ook was het naanbrood wel erg zwart. Portie is wel groot genoeg.
2 mei 2022 om 8:36 bezorging was goed, maar de kwaliteit van het eten ............ dat gaan we niet meer doen!!!
24 apr 2022 om 22:23 Te duur voor wat je krijgt Meer dan 2 uur moeten wachten De roti was verpulverd sausjes vergeten Sommige gerechten waren half lauw
11 apr 2022 om 8:32 Jedno opakowanie dogury nogami , caly reszta w sosie
9 apr 2022 om 22:19 Relatief duur, maar wel goed
7 apr 2022 om 23:15 Helaas geen authentieke smaken, maar meer pakjessmaak. Alle gerechten smaakten daardoor heel erg hetzelfde. Wel ruime porties en nette vlotte bezorging
24 mrt 2022 om 22:42 Alles hartstikke lekker en meer dan genoeg, behalve de Matka kulfi, ook heerlijk, maar voor 7 euro een schandalig klein portie. Alles bij elkaar zullen we zeker nog eens bestellen..
10 mrt 2022 om 7:57 Heerlijke eten van Curry Masala. Ik lees in reviews dat het “ duur” zou zijn. Niet mee eens, je proeft aan alles dat dit geen fastfood is maar met verse kruiden bereidt ipv smaakversterkers dan betaal je iets meer maar dat is het waard!